Samsung SM-V7000 Smartklokke

Samsung Galaxy Gear Smartklokke

Kjøp Samsung Smartklokke på nett i nettbutikk

Kjøp Samsung Smartklokke

Dette er en Smartklokke som pr idag fåes i fire ulike utførelser, grå, gull, beige og svart.

Samsung bruker den nye AMOLED teknologien på skjermen og resultatet er en skjerm som er usedvanlig skarp. Skjermen er forøvrig av typen «touch» og du navigerer deg rundt som på enhver smarttelefon.

Klokken kommer med en masse forhåndsopplastede funksjoner og du kan laste ned flere på en egen «app-butikk»

Du kan lese både mail og SMS med smartklokka og du kan ringe med den. I reimen på klokken sitter det en høyttaler og mikrofonen sitter i selve klokken og når du får en inngående samtale kan du bare løfte hånden opp til øret. Ideell for f.eks. håndverkere, nå kan du legge selve telefonen i verktøykassen og bruke klokka som telefon.

I reimen på klokken sitter også ett lite kamera. Det har forholdsvis dårlig oppløsning ( 1,9 mp) men til gjengjeld er det alltid tilgjengelig.

Andre ting som klokken kan brukes til er skritteller, (i den forbindelse regner den også kaloriforbruk) diktafon, opptaker, til å vise bilder og mye mer. Den har dessuten en funksjon som låser skjermen på Smartelefonen din hvis du (d.v.s. hvis klokka) er mer enn 1,5 meter fra den. Og nye apper kommer naturlig nok etterhvert som utviklerene får nye ideer.

Mer info om/se priser på/kjøp Samsung sine smartklokker